Spar penge på tv-pakken med streamingtjenester

Spar penge på tv-pakken med streamingtjenester

Hvis du er træt af at betale så mange penge hver måned for din tv-pakke, kan det være en god idé at overveje at skifte over til streamingtjenester i stedet for.

Det er nemt og enkelt, og du kan sagtens blive ved med at se underholdningen på dit tv. Du skal ikke nødvendigvis se det på din mobil eller tablet.

Hvor meget bruger du din tv-pakke?

Først og fremmest kan det være en god idé at tænke lidt over, hvor meget du egentlig bruger din tv-pakke. Ser du overhovedet flow-tv mere, eller har de mange streamingtjenester efterhånden taget over alligevel?

Hvis det hænger sådan sammen, at du alligevel næsten aldrig ser almindeligt tv, kan det da være værd at overveje helt at opsige dit tv-abonnement og så i stedet for skifte over til kun at bruge streamingtjenester. Du skal lige vænne dig til det i starten, men du kan altså ende med at spare op imod 5-600 kroner om måneden, hvis du skærer din store tv-pakke fra.

Læg mærke til hvilke kanaler du ser

Ser du stadig lidt almindeligt tv, kan det være smart at lægge mærke til, hvad du egentlig ser. Hvilke kanaler ser du, og hvilke programmer er du glad for at se, når du sætter dig til rette i sofaen og tænder for fjernsynet?

Der er nemlig store chancer for, at det kun er et par udvalgte enkelte kanaler, som du rent faktisk bruger over 80% af tiden på at se. Det er de færreste af os, der bruger hele vores tv-pakke, når vi ser flow-tv.

Få det samme indhold med streamingtjenester

Hvis du rent faktisk kun bruger en brøkdel af dine kanaler, er der stor sandsynlighed for, at du kan se det via en streamingtjeneste i stedet for. Ser du eksempelvis nogle af TV2’s kanaler, kan du bare få dig et abonnement på TV2 Play.

Ser du programmer på TV3, TV3+ eller TV3 Puls, kan du få dig et abonnement på Viaplay. Er det Kanal 4 og Kanal 5, du bruger det meste af din tid på, kan du bare vælge at få et abonnement hos Dplay. Det hele ligger online efterhånden og on-demand, så du faktisk ikke har behov for at have en almindelig tv-pakke.

Film, serier og sport

Næsten alle de programmer og serier, du ser på dit tv, kan du med stor sandsynlighed også finde online. Der er masser af både film og serier, som du kan kaste dig over. Men hvad så med sporten, hvis det er derfor, du har beholdt din almindelige tv-pakke?

Kan du ikke undvære sport, kan du med fordel vælge at have et abonnement hos Viaplay, hvor du får adgang til et indhold, du er vant til at se på TV3+, TV3 Sport og TV3 Max. Du kan også få Strive, hvor du kan se alt fodbold fra La Liga, Serie A og MLS. Eller hvad med Eurosport Player, hvor du har adgang til Eurosports indhold?

Er der nogen grund til at beholde din tv-pakke?

Så nu hvor du efterhånden har fundet ud af, hvad du egentlig kan få via streaming, er der så overhovedet nogen grund til at beholde din tv-pakke?

Eller er det måske på tide at få den sagt op, så du kan spare de mange hundrede kroner hver måned og nøjes med at bruge streamingtjenesterne i stedet for? Valget er dit, men det burde ikke være så svært et valg på nuværende tidspunkt.

Få streamingtjenester med i din tv-pakke

Hvis du ikke er helt klar til at opsige din almindelige tv-pakke endnu, er der naturligvis også den mulighed at få dig en tv-pakke med streamingtjenester inkluderet. YouSee kører blandt andet sådan et tilbud, hvor du har mulighed for at bytte en række af kanalerne ud med streamingtjenester i stedet for.

På den måde kan du altså skubbe de tyske og svenske kanaler væk og erstatte dem med Netflix, HBO Nordic eller Viaplay. Det er en smart måde at undgå at betale dobbelt, hvis du har mulighed for at få dine streamingtjenester inkluderet i prisen, som du betaler for din tv-pakke.

raadompenge

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.