Har du en del lån, og har du dem spredt ud over mange forskellige kreditorer, kan det være værd at overveje at få samlet alle lånene et sted. Det kan både spare dig for en masse penge samt en masse stress, da det kan være svært at overskue 10, 20 eller 30 forskellige kreditorer på en gang.

Ved at samle alle dine lån et sted har du også mulighed for at spare en del penge, da du kan få samlet det hele under et tag til en rente, i stedet for at skulle have lån rundt omkring med hver sin rente.

Giver bedre overblik

Foruden at kunne spare dig penge, er det med til at give dig et langt bedre overblik over din økonomi. Hvis du har svært ved at finde rundt i din økonomi, og hvis du føler, at du skylder penge til højre og venstre, kan dét at samle lånene til et samlet lån være langt nemmere for dig at skulle forholde dig til.

På den måde skal du heller ikke være bange for pludselig rudekuverter fra forskellige kreditorer, som du ellers havde glemt for længe siden. Så er det bare en enkelt afbetaling om måneden, som du skal huske at betale. Og det giver meget mere plads i hovedet og bedre overskud til rent faktisk at få betale din gæld af.

Nemmere at betale alle dine lån ud

Og når du får nemmere ved at overskue din gæld, bliver det også nemmere for dig at betale den af.Så hvis du endnu ikke har tænkt på muligheden for at få samlet alle dine lån hos en samlet kreditor, er det værd at undersøge mulighederne for dette med det samme, da det kan gavne din økonomi – både på den korte og den lange bane.

 

Saml dine lån et sted og spar penge

Saml dine lån et sted og spar penge