Sådan sparer du penge på el-regningen

Sådan sparer du penge på el-regningen

Vi lever i øjeblikket i en tid, hvor el- samt varmepriserne er tårnhøje. Dette har medført at mange danskere er begyndt at tænke over, hvordan de kan mindske forbruget af el og varme, så de altså stadigvæk har råd til at leve et normalt liv, uden alt for høje el og varmeregninger. Det kan dog føles meget uoverskueligt at finde ud af hvor man skal starte, samt hvad man skal gøre. Især i de kolde måneder, som vi er inde i nu, kan det betale sig at finde måder på at spare på el- og varme posten. Du kan først og fremmest starte med at skrue lidt ned for varmen i dit hjem, og i stedet tage godt med tøj på – eventuelt en sweatshirt og et par tykke strømper, så du ikke fryser.

Skab nye vaner og rutiner

For at spare på elregningen, kan det være at du skal skabe nye vaner og rutiner ift. at spare på strømmen. Dette kan du f.eks. gøre ved kun at vaske tøj når strømmen er billigst. Derudover kan du også spare på antal vaske ved at fylde hele vaskemaskinen samt opvaskemaskinen op. Gør det også til en vane, at du slukker lyset i de rum du ikke bruger, eller når du ikke bruger lyset længere. Skift også dine pærer til LED-pærer. Hvis du står ovenikøbet og skal købe nyt elektronik f.eks. vaskemaskine eller tørretumbler, så vælg de mest energieffektive apparater og hvidevarer, da de er billigere for dig. Undgå derudover også at bruge din tørretumbler, hvis du har mulighed for at tørre tøjet udenfor.

Få råd til at betale din el- og varmeregning

Står du i en akut situation, hvor du har fået en tårnhøj el-regning, som du ikke kan betale, fordi pengene måske er blevet brugt på gaver til juleaften i stedet. Så er der altså hjælp at hente. Du kan enten prøve at høre din familie ad – om du eventuelt kan låne penge af dem til regningen. Dog kan det være de også står i en presset situation med en høj el-regning, og derfor ikke kan hjælpe, selvom de gerne vil. Du kan derfor ansøge om at optage et online lån. Du lan låne penge akut hos en række online låneudbydere, herunder f.eks. KreditNU. Sørg dog altid for, at du kan betale lånet tilbage indenfor kort tid, så du ikke ender med en stor gæld, fordi du ikke får afdraget på lånet. Tag dig god tid og undersøg hvilke online låneudbydere der findes – og vælg så den, som opfylder dine behov mest. Ansøg nemt, enkelt og hurtigt i dag – og hvis din ansøgning godkendes, så har du pengene indenfor kort tid på din bankkonto. Så du kan få betalt din regning.

raadompenge

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.