Kan jeg spare penge ved at skifte til fibernet?

Kan jeg spare penge ved at skifte til fibernet?

Kan jeg spare penge ved at skifte til fibernet?

Flere og flere danskere er begyndt at skifte over til fibernet. Men kan det lade sig gøre at spare penge ved at lave det skift? Det tager vi et nærmere kig på her.

For måske kan den laveste fibernet pris faktisk være lavere end en almnindelig bredbånd forbindelse. Hvis du er en af dem, der går med overvejelser om at få lagt fibernet ind i din bolig, men måske endnu ikke har taget springet til at få det installeret, er det måske nu, du skifter mening og får bestilt nyt internet med det samme.

Fibernet behøver nemlig ikke at være et dyrt bekendtskab. Og det har været med til at få danskerne til at installere fibernet i tusindvis og atter tusindvis af husstande allerede.

Fibernet kan være billigere

Da fibernet først kom rigtigt ind på markedet i Danmark, var det ikke noget, du bare lige sådan kunne få i dit parcelhus i en mindre dansk provinsby. Det var først og fremmest i storbyerne, det var en mulighed, og det kostede et større beløb hver måned at have adgang til så hurtigt internet.

Men nu er vi efterhånden nået så langt, at det ikke behøver at være dyrt at få fibernet. Faktisk kan du få adgang til fibernet for samme pris, som du enkelte steder stadig skal betale for almindeligt bredbånd. I nogel tilfælde kan fibernet være den billigere løsning. Derfor er det en god idé at lave en bredbånd sammenligning, hvis du går med tanker om at få fibernet.

Koster det penge at få lagt fibernet ind i mit hus?

Ja, det kan godt koste et installationsgebyr at få lagt fibernet ind i dit hus. Men det er værd at være opmærksom på, at der er en række firmaer, der tilbyder at lægge det ind gratis, hvis du bliver kunde hos dem.

Så det kan faktisk godt lade sig gøre for dig at spare oprettelsen på dit nye fibernet. På den måde skal du ikke være bange for, at du skal af med mange hundrede kroner bare for at få det installeret.

Har jeg brug for fibernet?

Hvis du ikke kan finde fibernet til din bolig til en lavere pris end dit nuværende internet, men du stadig har lyst til at få fibernet installeret hjemme hos dig, kan det være værd at tænke lidt over, om du overhovedet har brug for fibernet.

Fibernet er lynhurtigt internet, ja. Men det er ikke ensbetydende med, at langt de fleste danskere ikke sagtens kan klare sig med en langsommere forbindelse. Bruger du ikke internettet meget, er der slet ingen grund til at vælge hurtigere internet i form af fiber. I hvert fald ikke hvis det er dyrere for dig.

raadompenge

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.