Guide til at vælge det billigste mobilabonnement

Guide til at vælge det billigste mobilabonnement

Guide til at vælge det billigste mobilabonnement

Har du en fornemmelse af, at du betaler alt for meget for dit nuværende mobilabonnement, er det måske på tide, at du får skiftet over til et nyt selskab. Der er mange udbydere på markedet, og de har alle sammen forskellige abonnementer på tilbud. Nogle ligger naturligvis i den dyre ende af skalaen, mens andre kan tilbyde dig næsten lige så meget for måske den halve pris.

Alt for mange danskere betaler for meget mere, end hvad de egentlig har brug for. Måske betaler de for 10 timers tale, men taler kun i en time om måneden. Så er det jo ni timers tale, der går til spilde i det abonnement. Ni timers tale, der ikke er grund til at betale for.

Så tjek evt. op på dit forbrug først, så du ved, hvor meget du skal bruge i dit nye abonnement.

Vælg et discount teleselskab

Det kan være en rigtig god idé at vælge et abonnement fra et af de mange discount teleselskaber i Danmark. De har ofte rigtig skarpe priser på deres abonnementer, og du kan ende med at spare over 1000 kroner om året på dit mobilabonnement, hvis du går fra en dyr udbyder til et lavprisselskab.

Oister er eksempelvis et af de teleselskaber i Danmark, der har rigtig lave priser på deres abonnementer. Her kan du meget tale og meget data for næsten ingen penge om måneden.

Lige så god dækning

Og så skal du ikke engang være bekymret for dækningen på din mobil, hvis du skifter over til eksempelvis Oister. De mange lavprisselskaber ligger nemlig på de store hovednet, så skifter du eksempelvis fra 3 til Oister, er det stadig det samme netværk, du vil være på, da Oister benytter sig af 3’s netværk.

Du kan eksempelvis kigge på dette Oister dækningskort for at se, om der er dækning af Oister i dit område. Hvis der ikke er det, kan du overveje at skifte til CBB Mobil, lavprisselskabet fra Telenor, eller CallMe fra Telias netværk. Vil du på TDC netværket, kan du evt. overveje Telmore.

Husk at sammenligne priser fra de forskellige selskaber

Vil du være sikker på at få det bedste abonnement til den bedste pris, så sammenlign mobilabonnement online. Det er nemt og hurtigt at sammenligne priser, mængder af data og tale og eventuelle medfølgende tjenester, der også kan være adgang til via et mobilabonnement.

Mange danskere vil kunne spare mange penge på deres mobilabonnementer ved at skifte over til en billigere udbyder. Stort set alle danskere bruger mindre end det, de reelt betaler for. Er du en af dem, der betaler for meget mere, end du egentlig bruger, er det måske på tide med en ny og billigere udbyder.

raadompenge

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.