Vælg en brugt bil og spar mange tusinde kroner

Vælg en brugt bil og spar mange tusinde kroner

Hvis du skal have dig en ny bil, kan det være en god idé at kigge efter en brugt model i stedet for at købe en helt ny en, der er kommet direkte fra fabrikken. I hvert fald hvis du gerne vil spare penge.

Hvis du ikke har købt bil før, vil du blive overrasket over, hvor mange penge du rent faktisk kan spare ved at købe en brugt model frem for en ny.

En ny bil går lynhurtigt ned i værdi

Når du køber en ny bil, mister den mange tusinde kroner i værdi, lige så snart den triller ud fra forhandleren. Dermed er en bil også en af de ting, du taber allerflest penge på rent procentmæssigt, hvis du eksempelvis køber den fra ny af.

Det samme gør sig ikke gældende, hvis du vælger at købe din bil hos en brugtvognsforhandler eller privat. Selvom den måske godt kan ryge et par få tusinde ned, hvis forhandleren eksempelvis har sat den højt, er det stadig ikke nær så mange penge, den går ned i værdi, som hvis du havde købt en ny.

Du kan sagtens købe en brugt bil på afbetaling

Hvis det er pengene, der er problemet, og du kigger på en ny bil for at kunne købe den på afbetaling, skal du ikke være bekymret for at kigge på brugte biler. For her har du også rigeligt med muligheder for at lave en aftale om at købe den på afbetaling.

Der er nemlig mange brugtvognsforhandlere, der giver dig muligheden for at købe bilen på afbetaling i stedet for at købe den kontant her og nu. Det er de færreste, der har råd til at gå ud og købe en bil kontant, så derfor har mange brugtvognsforhandlere også sørget for at give dig denne mulighed.

Husk altid autohjælp

Uanset om du vælger at købe en ny eller brugt bil, er det altid vigtigt, at du sørger for at have et abonnement på autohjælp, så du altid er dækket ind, næsten uanset hvad der måtte ske under din kørsel rundt i landet.

Og autohjælp dækker dig ikke kun ind i Danmark. Du bliver også dækket ind i stort set resten af Europa, næsten uanset hvor du befinder dig. Du skal bare ringe til SOS nummeret, og så vil der blive sendt en autohjælp afsted til dig, som kan hjælpe dig med dine problemer.

raadompenge

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.