Spar penge på nye pasfotos

Spar penge på nye pasfotos

Står du og skal have lavet et nyt pas, skal du sikkert også have taget nye pasfotos. Det kan nemt blive en dyr affære både at skulle have nye pasfotos samt at få lavet et nyt pas.

Du har desværre ikke mulighed for at forhandle om prisen på at få lavet dit nye pas. Men du kan sørge for at få taget dine pasfotos et sted, hvor det ikke er lige så dyrt som alle de andre steder.

Der kan være stor forskel i prisen

Der kan nemlig være rigtig stor forskel i prisen på pasfotos, alt afhængig hvor du vælger at få dem lavet. Nogle steder skal du give 100-200 kroner bare for at få lavet et par pasfotos, mens du andre steder kan slippe med at give 50-100 kroner for selv samme fotos.

Så hvis du gerne vil gøre det så billigt som muligt for dig selv at få lavet dine nye pasfotos, kan du med fordel undersøge alle de steder i din by, der kan tage pasfotos, samt hvad de tager for det. Så finder du hurtigt frem til det billigste sted.

Husk at fornye dit pas

Skal du ferie lige om lidt, er det også utroligt vigtigt at undersøge, om dit pas udløber, mens du er på ferie. For det skal nemlig typisk være gyldigt i op til seks måneder efter dine rejsedatoer, før det er gyldigt, og du kan bruge det.

Så er dit pas ved at udløbe, er det meget vigtigt, at du får fornyet det, så du ikke risikerer ikke at kunne bruge det i lufthavnen, når du skal rejse.

Så meget koster et nyt pas

Prisen for at få lavet selve passet afhænger af, hvor gammel du er. Er du voksen og mellem 18 og 64 år gammel, koster det dig 626 kroner at få lavet et nyt pas. Som senior er prisen 376 kroner, mens 0-11 årige og 12-17 årige skal give hhv. 115 og 141 kroner for at få lavet et nyt pas.

Derfor er det også vigtigt, at du aldrig smider dit pas væk, da det så hurtigt kommer til at stå dig i mange hundrede kroner.

raadompenge

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.