Prioriterer du penge til en a-kasse?

Prioriterer du penge til en a-kasse?

Der er mange danskere, og herunder især unge mennesker, der ikke får meldt sig ind i en a-kasse. Primært fordi det tager penge ud af hænderne på dem hver eneste måned, og de glemmer at kigge på de fordele, de får ud af at være i en a-kasse. For der er nemlig rigtig mange fordele ved at være med i en a-kasse.

Den dag du skulle være så uheldig at stå uden et job, vil du ærgre dig, hvis du ikke har været medlem i en a-kasse. Så se at få tilmeldt dig en a-kasse, hvis du ikke allerede er medlem.

Så meget koster en a-kasse om måneden

En a-kasse koster kun få hundrede kroner om måneden, og det er de færreste, der ikke kan finde det i deres budget. Hvis du er en af dem, der har svært ved at finde penge til en a-kasse, bør du overveje at prioritere anderledes, da det er vigtigt at have en a-kasse. Vigtigere end pizza og biografbilletter, hvis dine penge går til dette.

En a-kasse koster mellem 400 og 500 kroner om måneden, så det burde være muligt for alle at finde penge til dette. Især hvis du har et fuldtidsjob.

Spar penge ved at vælge den billigste a-kasse

Hvis du gerne vil være med i en a-kasse, men du stadig gerne vil slippe så billigt som muligt om måneden, kan du med fordel vælge at melde dig ind i en af de billigere a-kasser, så du sparer så meget som muligt.

Hver enkelt a-kasse koster noget forskelligt, så du kan jo sagtens bare vælge at melde dig ind i en a-kasse, der koster mindre end mange af de andre. På den måde kan du spare op imod 500 kroner om året på denne post, og det er jo også værd at tage med.

raadompenge

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.