Pengegaver er et sikkert hit til konfirmationen

Pengegaver er et sikkert hit til konfirmationen

Pengegaver er et sikkert hit til konfirmationen

Er du i tvivl om, hvad du skal give i gave til den kommende konfirmation, kan du med fordel vælge at give en pengegave.

Du kan også finde øvrige gaveideer til drenge her, hvis du ikke er sikker på endnu, om du skal give penge eller ej.

Mange måder at give en pengegave på

Pengegaver kan gives på mange forskellige og sjove måder. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan vælge at give en pengegave.

Nogle vælger den helt klassiske med at komme med en konvolut med et par sedler i, mens andre vælger at lave et pengetræ, eller hvad de nu ellers lige kan komme på af kreative kreationer. Der er helt frie tøjler til at finde på noget sjovt og kreativt med din pengegave.

Hvor mange penge skal du give?

Der er ikke nogle regler for, hvor mange penge du kan give som en pengegave til en konfirmation. Nogle vælger at give få penge, mens andre er oppe i astronomiske store beløb.

Det kommer jo ofte an på alt fra din bankkonto til omstændighederne. Derfor kan det være en god idé at føle efter hos dig selv for at mærke, hvad du føler, er det rigtige beløb at give. Det kan måske være 200 eller 2000 kroner, alt afhængig hvad du er mest til. Det kan naturligvis også være under og over de to beløb, eller et fint sted midt imellem.

Kan jeg give andet end penge til en konfirmation?

Ja, du kan meget nemt også give andet end penge til en konfirmation. Der er ingen krav om, at der kun bliver givet penge til en konfirmation, selvom det er det typiske syn hos langt de fleste konfirmationer.

Hvis du har en idé til den perfekte gave til konfirmanden, er det da bare med at købe lige netop det, som vedkommende bliver glad for. Måske har han eller hun lavet en ønskeliste over alle mulige spændende ting, som konfirmanden ønsker sig, og så har du jo rig mulighed for at give andet end bare penge, som mange mener er kedeligt at give.

Find inspiration til din sjove pengegave online

Hvis du ikke lige ved, hvordan du skal lave den helt perfekte og sjove pengegave, og hvis du ikke bare gider at give en konvolut med pengene i, kan du jo vælge at gøre brug af nettet til at finde mange gode bud på idéer, du kan lade dig inspirere af.

Der findes mange sjove billeder af pengegaver, hvor folk har været kreative og lagt sig i selen for at lave noget anderledes og hyggeligt. En pengegave kan meget nemt være alt muligt andet end bare en stak sedler i en konvolut.

raadompenge

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.