5 skarpe tips til at skære ned i de faste udgifter

5 skarpe tips til at skære ned i de faste udgifter

5 skarpe tips til at skære ned i de faste udgifter

Er du træt af at betale for meget for alting hver eneste måned, og har du det hele tiden som om, at du mangler penge, kan du bruge disse tips til at få lidt mere luft i din økonomi.

Vælg et billigere mobilabonnement og bredbånd

Til at starte med kan det være en god idé at undersøge, om det ikke kan lade sig gøre for dig at få et billigere mobilabonnement og et billigere abonnement på bredbånd.

Der er rigtig mange danskere, der betaler alt for meget for deres mobilabonnementer. I hvert fald hvis vi sammenligner det med, hvor meget de bruger af deres data og taletid. Mange har overskydende data og taletid tilbage til sidst på måneden – ergo er det en god idé at skifte til et billigere abonnement med knap så meget indhold, hvis du alligevel ikke gør brug af det.

Læg dit lån om

Så kan det også være en god idé at lægge dit lån om, da der kan være mange penge at spare her. Du kan også vælge at omprioritere og betale nogle af dine dyre lån af først, så du kan få fjernet de lån med de højeste renter.

At skære dyre lån ud af dine månedlige faste udgifter kan have en stor betydning for din økonomi. Også på lang sigt.

Spar på varmeregningen

Hvis du har mulighed for det, kan det også være smart at skifte over til en varmepumpe eller lignende energikilde, da det kan være billigere at varme boligen op på den måde.

Tjek gerne en varmepumpe pris online, og undersøg om du har mulighed for at købe en her og nu. Det kan spare dig for mange penge om året.

Opsig unødvendige abonnementer

Så kan det også være smart opsige alle de unødvendige abonnementer, som du sikkert har hver eneste måned. Er der apps, du abonnerer på, som du ikke bruger? Opsig dem.

Har du abonnement på et fitnesscenter, men bruger du det ikke? Opsig det.

Har du den store tv-pakke, men ser du kun streamingtjenester efterhånden, så få det opsagt.

Det hele koster penge hver eneste måned, og der er jo ingen grund til at betale for noget, du ikke bruger.

Tjek op på dine forsikringer, a-kasser og øvrige faste udgifter

Til sidst kan det også altid være en god idé løbende at tjekke op på, om du kan få forsikringer eller en a-kasse et billigere sted.

Mange danskere vil kunne spare mange penge på eksempelvis at skifte forsikringsselskab. Så er det længe siden, at du har tjekket op på det, er det måske en idé at få det gjort og så få foretaget et skifte, hvis det viser sig, at du rent faktisk kan spare penge på det.

raadompenge

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.