3 råd til at få flere lommepenge

3 råd til at få flere lommepenge

3 råd til at få flere lommepenge

Vil du gerne have flere penge mellem hænderne hver måned, og kunne du godt bruge nogle flere lommepenge, kan det være en god idé at følge med her, hvor du får tre tips til at tjene flere lommepenge.

Sæt mere til side hver måne\

For det første kan det være en god idé at sætte flere penge til side hver måned. Med en stærk opsparing har du jo mange flere penge at gøre brug af, og det kan jo også være, at du kan finde noget klogt at bruge denne opsparing på, som på sigt kan ende med at give dig endnu flere penge mellem hænderne. Så i stedet for at bruge dem på fjollede ting som store flasker i byen eller på at spise ude, kan det være godt at sætte dem til side og bruge dem med mere omtanke.

Arbejd mere

Så kan det være godt at begynde at arbejde noget mere, hvis du har mulighed for det. Der er mange, der har plads til endnu flere timer på arbejde hver uge, og hvis du er en af dem, og du har brug for flere penge mellem hænderne, er det jo bare med at finde dig endnu et arbejde eller at få endnu flere timer på dit nuværende arbejde. Det er klart den nemmeste måde at skaffe flere penge til dig selv på, og så kan du jo nyde godt af dem, når du får din næste løn.

Køb og sælg brugte ting

Hvis du gerne vil i gang med at få flere lommepenge, men du ikke har tid til endnu et job, kan du jo også gå i gang med at købe og sælge brugte ting. Du kan tit være heldig at finde noget på loppemarkeder eller lignende, som er mange flere penge værd, end hvad det er sat til salg for. På denne måde kan du nemt hurtigt lave dig selv et par tusind kroner ekstra hver måned, så det er da værd at kigge nærmere på.

Køb julekugler på tilbud, hvis du vil være sikker på ikke at betale for meget for dem.

raadompenge

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.